MERHABA!

 

GENCEK ŞEHİT ORHAN PARLAKKAYA ORTAOKULU'NA HOŞ GELDİNİZ

 

Çam ormanlarının masmavi baraj gölü ile buluştuğu eşsiz manzarayı, kartal yuvası gibi vakur, yaslandığı yamaçtan izleyen okulumuzda; bisiklet kulübü, doğa yürüyüşleri, organik tarım gibi pek çok sosyal etkinliklerle, ayağı toprağa basan doğa ile barışık nesiller yetiştirmek öncelikli hedeflerimiz arasındadır.

6300 metrekarelik bahçesinde halı saha ve çeşitli sporların yapılabileceği alanlar mevcuttur.  Dokuz dersliğin yanında çok amaçlı salon, BT sınıfı, Fen Laboratuvarı, Zeka Oyunları Sınıfı,  Çocuk Oyunları Sınıfı gibi modern eğitim binalarında olması gereken tüm fiziki şartlar, araç ve gereçler okulumuz bünyesinde mevcuttur.

Biz, genç ve donanımlı öğretmen kadromuz ile tüm branşlarda bakanlığımızın vizyonu ve misyonu çerçevesinde, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın; çağın gerektirdiği tüm donanıma sahip, yenilikçi, düşünen, okuyan, sorgulayan, teknolojiyi kullanan ve üreten birer bireye dönüştürmek üzere bize teslim edildiğinin bilincindeyiz. 21. yüzyılda, muasır medeniyetlerin üzerinde ilerleyebilmek için bize teslim edilen genç beyinlerin bilgiyle, bilimle aydınlatılması gerektiğinin, yükselen yeni neslin bizim eserimiz olacağının farkındayız.

Bu sorumlulukla okulumuz veli-öğrenci işbirliği ve tüm paydaşların görüşleri çerçevesinde, her yıl bir önceki yıldan daha iyiyi daha güzeli hedefler. Çocuklarımızın bu uzun ve meşakkatli eğitim serüveninde bizler; birer işaret fişeği, birer mihenk taşı olmaya hazırız.

 

 

                                                                                                                                             Tuncer KELEŞ

                                                                                                                                             Okul Müdürü

 

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 7  kişi beğendi